Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"More knjiga"

Pridružite se morskoj atmosferi: Zrinjevac ponovno postaje pješčana plaža

'gradska...zagreb.....15.06.2009.  zrinjevac - suncan dan, vrucine, fontana, opustanje na klupicama uz novine il knjigu     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
28.06.2016.
u 15:10

Na 240 četvornih metara parka Zrinjevac prostirat će se pješčana plaža, ležaljke, suncobrani, pregršt knjiga, a doživljaju prave morske atmosfere pridonijet će bogata gastronomska ponuda ugodna glazba, najavljuju iz izdavačke kuće Lumen

I ove će godine zagrebačku kulturnu scenu tijekom ljeta obogatiti književno-zabavna manifestacija "More knjiga", koja će u organizaciji izdavačke kuće Lumen od 29. lipnja do 6. srpnja popularni središnji gradski park Zrinjevac pretvoriti u "plažu" na kojoj će posjetitelji od 10 do 23 sata, osim u čitanju, moći uživati u gastronomskoj ponudi i ostalim popratnim sadržajima.

Na 240 četvornih metara parka Zrinjevac prostirat će se pješčana plaža, ležaljke, suncobrani, pregršt knjiga, a doživljaju prave morske atmosfere pridonijet će bogata gastronomska ponuda ugodna glazba, najavljuju iz izdavačke kuće Lumen.

Svakog dana od 17 do 20 sati održat će se Book&Cocktail Happy Hour, koji će donositi dašak tropske atmosfere uz koktele nazvane po svjetskim bestselerima te knjige po posebnim cijenama. 

U sklopu drugoga izdanja zagrebačkog Mora knjiga održat će se Surf&Book Party gdje će u subotu uvečer mladi zagrebački umjetnici svoju viziju užitka čitanja i svijeta knjiga prenijeti na surf daske. Osim čitanja na zagrebačkoj plaži, posjetitelji će moći samostalno ukrasiti bilježnice ili platnene torbe zabavnim, ljetnim i književnim motivima u Lumenovu kreativnom kutku, a za one malo hrabrije, pripremljene su posebne književne tetovaže.

Organizatori u priopćenju ističu da su ovu kulturnu manifestaciju pokrenuli s ciljem "povećanja interesa za čarobnim svijetom knjiga i čitanja, pokazujući najbolje od onog što knjiga može ponuditi, posebice u ljetnim mjesecima".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije