Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći za redom

Pogledajte kako je izgledao 10 kilometarski noćni maraton na Bundeku

Na jezeru Bundek odrzan je Grawe nocni maraton
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/22
27.08.2016.
u 23:45

Prošle godine pristiglo je preko tisuću prijava, a na večerašnoj noćnoj utrci stotine građana složno je otrčalo maraton oko zagrebačkog jezera

Treći Grawe noćni maraton održao se večeras na zagrebačkom Bundeku. Maraton, koji je nudio 4 discipline: 1/4 maraton, 1/2 maraton, 3/4 maraton i maraton, ponovno je okupio brojne zainteresirane građane.

Prošle godine pristiglo je preko tisuću prijava, a na večerašnoj noćnoj utrci stotine građana odlučno je otrčalo 10 kilometarski maraton. Za glazbeni program i zabavu pobrinula se grupa Cry Babies.

Kako je izgedao maraton pogledajte u našoj galeriji!

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Foto: Borna Filic/PIXSELL

>> Više stotina Rabljana i njihovih gostiju na Plivačkom maratonu za osobe s invaliditetom

Ključne riječi

Komentara 1

PU
Pulchrum
15:56 13.09.2016.

Bravo, obucimo tenisice i na Bundek, pa nema kolesterola, suvišnih kilograma i ni prevelikog trbuha, a o psihi ne treba ni pričati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije