Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak sindikata

Ne dogovore li se, ZET-ovci idu u prosvjedni štrajk

kontrola ZET
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
16.12.2016.
u 15:50

Sindikati formirali peteročlani štrajkaški odbor

Sindikati Holdingove podružnice ZET-a jučer su formirali peteročlani štrajkaški odbor. S jasnim ciljem – spremni su u Zagrebu početi s prosvjednim štrajkom.

No, prije konkretnog datuma još će jednom dati šansu upravi za poštovanje njihovih prava. U štrajk upozorenja, naime, ZET-ovi djelatnici spremni su ići, zato što se, kako navode, ne primjenjuje kolektivni ugovor te ne poštuje presuda Županijskog suda o važenju temeljnog kolektivnog ugovora koji je ostvaren odlukom uprave Zagrebačkog holdinga. (lk)

Komentara 4

DO
dopizdilomi
11:25 19.12.2016.

Kako bi meni šef rekao: slobodno idi na burzi ih imam koliko hoćeš.

DO
doktorica
12:59 18.12.2016.

štrajk uposlenika ZET_a je O.K.ali kada će štrajkati građani da im se smanji cijena prijevoza tramvajima i autobusima ZET-a?!

JO
josipkucko59
18:00 16.12.2016.

bravo decki dosta je necjenjenja rada radnika straj do ispunjenja zahtjeva sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije