Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb AV Show 2016.

Na festivalu slike i zvuka televizori od 10.000 i zvučnici od 80.000 eura

Zagreb Audio Video Show 2016.
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
1/7
22.10.2016.
u 11:16

Na 500 kvadrata izložbenog prostora u hotelu Sheraton 30 izlagača predstavilo je audiovizualne novitete. Užici su zagarantirani...

Svake godine fanovi audio-vizualnog dođu na svoje. U hotelu Sheraton održava se 22. put Zagreb AV Show. Užici za vidna i slušna osjetila zagarantirani su jer u znamenitom zagrebačkom hotelu možete vidjeti, primjerice, najnoviji Loeweov televizor Bild 7, prvi njihov model s OLED zaslonom, vrijedan nekih 65.000 kuna. Zatim je tu nakon dugog vremena izbivanja sa sajma poznata marka Bang&Olufsen koja je izložila televizor Beovision 14, njihov najnoviji model čija je cijena 75.000 kuna. Samsung je predstavio impresivni KS9500 dijagonale 65 inča, a prava je atrakcija Philips 65PUS8901 AmbiLux 4K Ultra HD televizor. Svoje su najprestižnije modele pokazali i Panasonic te LG. No, nikako se ne smije zaobići JBL-ove zvučnike Everest DD67000 vrijedne čak 80.000 eura! Jasno, to nije sve jer poznati Dynaudio pokazao je nove zvučnike iz svoje Contour serije. Vrijedi posjetiti Sheraton gdje na dva kata u ukupno 500 kvadrata izlaže 30 izlagača. Treba spomenuti i mogućnost isprobavanja najkvalitetnijih slušalica za audiofile, izložbu unutar izložbe pod nazivom Zagreb CanJam 2016. Publike, kako doznajemo Zagreb AV Showu, ne nedostaje, u Hrvatskoj znaju što je dobar zvuk i slika, pa i kupaca uvijek ima. AV Show traje još danas i sutra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije