Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTUJUĆA REKLAMA

Milanom kruži tramvaj koji poziva na advent u Zagrebu

Advent
Foto: Facebook
1/2
25.12.2016.
u 14:13

Glas o zagrebačkom adventu širi se Europom

Je li zagrebački advent doista najbolji u Europi eto već drugu godinu za redom, uopće nije bitno. Važno je da je njegovim stanovnicima i gostima lijepo. I kod neki jamraju zbog nesnosnih gužvi, zakrčenih ulica, previsokih cijena jela i pića, spominju šećer u kuhanoj vodi i kobasice neodređena okusa, većina ipak hvali germ knedle, klizališta, glazbene programe, zabave u gornjogradskim dvorištima.... Jednima je turista preko glave, drugi bi htjeli da dolaze u što većem broju.

A Zagrepčani koji su tijekom prosinca otišli u neke druge gradove po društevnim grupama objavljuju fotografije na kojima se vidi da Zagreb turiste ne mami samo usmenom predajom, nego i reklamama. U Beču su tako viđeni svjetleći plakati, a na ulicama Milana uočen je tramvaj koji Milaneze zove na advent u Zagreb. Dobrodošli!

>> Po adventskoj čaroliji Zagreb je zaista europska prijestolnica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije