Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulični festival

[ANKETA] Volimo sve što naprave na Cestu, genijalno je, a u programima uživaju i turisti

cest best
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
30.05.2016.
u 08:35

Do 5. lipnja centar će grada zauzeti umjetnici iz čitavog svijeta kako bi Zagrepčanima pokazali svoje vještine na 20. izdanju Cest is d’ Besta.

Mario Jukić, plesač, 31: Odlično je! Cijeli centar se pretvori u festival i sve naprave genijalno. Umjetnici su super, a osim Zagrepčana, u njima uživaju i turisti kojih već mnogo dolazi krajem svibnja.

Adela Krivoklavek, inženjerka kemije, 44: Volim sve festivale, a Cest is d’ Best mi je odličan. Program preko dana samo se nastavlja onim večernjim i tako gotovo dva tjedna. Ideja je odlična, kao i sami izvođači.

Tomislav  Horvat, programer i plesač, 28: Čuo sam da je Cest počeo, ali nisam se još imao prilike prošetati centrom da doživim atmosferu. Ovog ću tjedna svakako, nadam se da je dobro kao i prošle godine.

>>Cest is d’Best: Naš je posao stati na ulicu i stvoriti čaroliju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije