Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje kupujete

[ANKETA] Velika je prednost što su namirnice na placu domaće, a znamo im i sastav

anketa kupovina
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
02.05.2016.
u 08:00

Tržnica na Borongaju se zatvara, ona na Branimircu se obnavlja, a koliko im je uistina važna kupovina na placu odlučili smo provjeriti među građanima

Ljiljana Jurković, medicinska sestra, 60: Nemam ništa protiv kupovanja namirnica u trgovini, ali ipak više volim ići na tržnicu. Smatram da je to sinonim za kupovanje hrvatskih proizvoda, što mi je jako važno.

Franjo Dim, ekonomist, 68: U trgovini nikad nisam siguran koje je podrijetlo namirinica, a mislim da bi se to trebalo znati. Kada kupujem na tržnici barem znam da je domaće te da je friško. Ravno s polja na stol.

Zvjezdana Dončević, ekonomistica, 44: Kada kupujem namirnice važno mi je da znam njihov sastav. Prodavač na tržnici uvijek zna od čega je spravljen neki proizvod jer ga u većini slučajeva on sam radi.

>>Miču nam tržnicu zbog parkirališta za bazen Svetice 

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Trnjanec
08:59 02.05.2016.

Pogotovo je super kad Konzum ima akciju na one male paradajze, pa se onda na placu odjednom pojave "domaći" paradajzi po duplo višoj cijeni.

OV
Ovozemaljski
08:42 02.05.2016.

U roku par godina kad narod se jos vise osvijesti i daj boze bude boljeg materijalnog stanja, trgovacki centri ce se naci u problemima, jer ljudi ce sve vise i vise traziti zdravu i prirodnu hranu, a industrijski i konvencinalni nacin proizvodnje ce se smanjivati u korist eko proizvodnje!

Avatar ankabutorac
ankabutorac
11:03 02.05.2016.

Treba kupovati samo regionalne, tj. domace proizvode. Moze biti da su malo skuplji, ali bar se zna od kuda su, a i mislim da bi trebali tom kupnjom podrzavati domace trgovce. Al, hodajte malo Zagrebom i gledajte ducane....osjecam se ko u Njemackoj ili Austriji i pitam se dal uopce jos ima hrvatski proizvoda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije