Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idete li na proslavu u nedjelju

[ANKETA] Treba probati kako ga radi Bandić, no najbolji grah sigurno kuhamo mi doma

prvi maj grah Maksimir
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
28.04.2016.
u 08:00

Pitali smo Zagrepčane namjeravaju li u nedjelju, na Praznik rada, u Maksimir na proslavu i grah koji će se i ove godine kuhati po receptu gradonačelnika Bandića

Petra Šimčić, studentica: Inače sam iz Koprivnice pa ću za Praznik rada umjesto na grah u Maksimir otići u posjet svojima. Inače ne idem u Maksimir na grah, nego taj dan najčešće iskoristim za izlet.

Mile Žunić, inženjer prometa: Bio sam dva puta na proslavi Praznika rada u Maksimiru na grahu i to mi je dosta. Probao sam Bandićev i nije loš, no moram priznati da je ipak bolji onaj koji skuha moja žena. 

Ivana Lorković, kućanica: U Maksimir odem zbog atmosfere, no grah ne jedem iako bih mogla probati da vidim kako kuha gradonačelnik. Vjerujem da je moj bolji, ali treba sačekati i probati i njegov.

Komentara 9

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:56 28.04.2016.

Bandicev grah ? a gdje ga uzgaja? jel ima opg? mozda i poticaje dobiva haha

Avatar liquidsky
liquidsky
09:36 28.04.2016.

Već sam pojam "Bandićev grah" dokazuje u koliko primitivnoj sredini živimo. Kmetski, podanički mentalitet koji žudi za gazdama čijim će imenima nazivati sve, od bažula na cušpajz do vlastite djece. Jer bez idola ne može ni zamisliti svoj život.

DO
doktorica
09:28 28.04.2016.

skuhao nam je on "poparu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije