Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijete li domaće

[ANKETA] Svježe mlijeko je ukusnije, ali često se ne sjetimo natočiti si ga iz mljekomata

anketa mljekomat
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
05.05.2016.
u 08:00

Mljekarsko-stočarska zadruga u gradu i županiji postavila je 12 mljekomata na kojima se dnevno proda 12.000 litara mlijeka po cijeni od 6 kuna za litru

Ivana Sabol, umirovljenica, 71: Ne pijem mlijeko već godinama, tako da ne kupujem ni domaće, a ni ono u tetrapaku. Doduše, kad su mi djeca bila mlađa, kupovala sam ono “klasično” iz dućana, u tetrapaku.

Vesna Kljak, odgojiteljica, 38: Često sam kupovala svježe mlijeko kad su mi klinci bili mali. Vjerujem da je puno zdravije. I sad često prođem pored mljekomata, ali ne sjetim se ponijeti bocu da natočim.

Vesna Delaš, odgojiteljica, 58: Mlijeko većinom kupujem na placu. Svježe je i puno ukusnije od onog u tetrapaku, iako i takvo znam kupiti, ako mi baš zatreba, a nemam u blizini dostupno svježe.

>>Živimo u gradu, zarađujemo na selu 

Komentara 3

KA
kažemja
10:06 05.05.2016.

Super stvar! Kad god mogu kupim 2,3 litre i napravim odličan domaći sir i vrhnje, no mljekomat mi nije baš blizu i to je najveći problem.Ima ih premalo.

Avatar links
links
10:13 05.05.2016.

vrlo "pristupačna " cijena od 6 kn!!! Todoriću prodjaete isto po 6??? ili ispod dvije? pa onda malo nas gulite, jelda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije