Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska vlast

[ANKETA] Ne može gradska vlast funkcionirati bez koalicije, ali važno je tko vodi igru

skupština anketa
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
06.05.2016.
u 08:00

Ne može gradska vlast funkcionirati bez koalicije. No, izgleda mi kao da HDZ vodi igru. Prikrpaju mu se svi oni koji žele “omastiti brk”, odnosno svi kojima treba njihova ruka.

Alma Katadžić, trgovkinja, 43 godine: Ne vjerujem da postoji bilo kakva vrsta koalicije u Gradskoj skupštini. U javnosti se takve stvari često prikazuju kao jedno, a zapravo je riječ o sasvim nečem drugom.

Jurica Jambrečina, programer, 29 godina: Ne pratim puno gradsku politiku, ali čini mi se da Bandićevi zastupnici mogu sve sami odrađivati u Skupštini. Ne trebaju im nikakve koalicije, ni “legalne”, a ni one “prešutne”.

Ljerka Ajhner, umirovljenica, 67 godina: Ne može gradska vlast funkcionirati bez koalicije. No, izgleda mi kao da HDZ vodi igru. Prikrpaju mu se svi oni koji žele “omastiti brk”, odnosno svi kojima treba njihova ruka.

>>‘Bandićevim receptom’ HDZ se vraća u gradsku vlast nakon 16 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije