Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodarenje otpadom

Zmajlović: Bandić ili ne razumije problematiku ili nije dobro čuo

Mihael Zmajlović
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
28.08.2014.
u 10:35

Ministar je ponovio svoj stav da grad Zagreb nije učinio dovoljno u uspostavi cjelovitog sustava za gospodarenje otpadom

Nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odgovornost za kašnjenje u uspostavi cjelovitog sustava gospodarenja otpadom prebacio na Ministarstvo zaštite okoliša, ministar Mihael Zmajlović poručio je Bandiću da problematiku ili ne razumije ili da nije dobro čuo.

Stoga je ponovio svoj stav da grad Zagreb nije učinio dovoljno u uspostavi cjelovitog sustava za gospodarenje otpadom, a da je Bandićev neuspjeh tim veći zato što bi Zagreb trebao biti uzor svim ostalim gradovima s obzirom na najveće resurse koje ima kao središte države i gospodarstva.

– 2018. godina je iza ugla, a svaki dan koji se izgubi na prepucavanje je izgubljen jer rok istječe 2018., a mi nećemo stići napraviti sve što treba. Već danas je Zagreb trebao imati uspostavljeni sustav primarnog razvrstavanja otpada, rekao je danas ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

>> Bandić: Pa ja ću se skinuti u tange ako je to u interesu građana

Komentara 6

IV
ivannovakw
11:42 28.08.2014.

Gospon Zmajlović, vas samo članstvo u SDP-u i bliskost s Milanovićem spašava od DORH-a i USKOK-a.

BU
bumtresurnebes
11:50 28.08.2014.

Ovaj Zmajlović je najbolji primjer kako u fotelje sjedaju podobni, a ne stručnjaci. Frajer je završio ekonomiju znanost čija su temeljna načela u izravnoj suprotnosti s načelima zaštite okoliša. Ovo kontriranje Bandiću je motivirano političkim razlozima, inače on neće ništa unaprijediti u smislu okoliša u RH. Jao nama građanima kada imamo ovakav politički sustav

Avatar gadogadni
gadogadni
14:03 28.08.2014.

Postovani gospodine Ministre, ukoliko je gradonacelnik nekog grada podbacio u projektu koji se mora dovrsiti do 2018, Vase nije da mu skrenete paznju da problematiku ili ne razumije ili da nije dobro čuo, vec je na Vama da ga (detaljno) instruirate sta i kako da napravi. Ukoliko (sto je i vrlo vjerovatno) to neznate onda niste u poziciji da upravljate istim projektom, a i inim drugima. BTW ako Vas neko pita ovo su osnove managementa na svim razinama (princip je isti od vozaca do gradonacelnika).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije