Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveti Duh

Sud odgodio deložaciju zagrebačke obitelji koja je uzela kredit preko RBA udruga

živi zid
Foto: Živi zid/Facebook
1/4
28.01.2015.
u 10:20

Obitelj Dukić/Družinec još je jedna u dugom nizu onih koje ne mogu vratiti svoj dug stranim kreditnim institucijama, javlja Živi zid

Udruga Živi zid danas je sprečavala deložaciju obitelji Dukić/Družinec sa zagrebačkog Svetog Duha.

  – Obitelj Dukić/Družinec još je jedna u dugom nizu onih koje ne mogu vratiti svoj dug stranim kreditnim institucijama i zbog toga je 28.1. u 10 h na adresi Sveti Duh 8 u Zagrebu zakazana njihova deložacija – objavio je Živi zid na svojim Facebook stranicama.

Mirko Dokić je imao kredite u lažnim RBA zadrugama i uredno ga isplaćivao dok mu više nisu htjeli primiti uplate kad su ti krediti proglašeni nezakonitim. Krenuo je ovršni postupak te žena koja je kupila stan traži iseljenje.

Živi zid je objavio kako je "sud pod pritiskom javnosti odustao od deložacije".

 - Radi se o tome da je obitelj izgubila dom. Na stan se upisala lažna RBA zadruga koja nije imala dozvolu za poslovanje. Kamate se nisu mogle vraćati jer tim zadrugama čak i ako vraćate kamate, oni vam oduzmu nekretninu. Ti su krediti lihvarski, samo ih je nekoliko osoba uspjelo vratiti. Pozivam sve institucije da sada kada se problem više ne može skrivati, reagiraju kao što su to napravili u Srbiji, Slovačkoj, Austriji i Mađarskoj, kazao je Ivan Vilibor Sinčić.

>> Vozač tramvaja strancu platio ratu duga od 7.200 kuna i spasio obitelj od deložacije

Komentara 19

Avatar Vesna Scrollavezza Murvić
Vesna Scrollavezza Murvić
10:54 28.01.2015.

Kakva je to osoba ta žena koja je kupila nekretninu .., a i SVI oni koji to čine . Prvenstveno je sramno i nisko za njih same pošto to nije ništa drugo nego …., sudjelovanje u otimačini .

MM
mobilna.maria
11:13 28.01.2015.

Svjetska bankarska industrija je najveća kriminalna organizacija u povijesti čovječanstva -zahvaljujući našem neznanju, nasilnoj kontroli naših vlada i kontroli gotovo svega u našim životima rade kako im volja divide et impera na svim poljima. Riječ je o sistemskom zločinu kojii funkcionira kroz mnoge mehanizme i tehnike koje su nama nerazumljive. 1. Sve najveće, centralne banke svijeta su pod kontrolom i u vlasništvu bankarskih obitelji. 2. Oni kontroliraju cijeli proces stvaranja, tiskanja i opskrbe novca u svijetu. 3. Tri najveća imena ovog kartela su Rothschildi; Rockefelleri i Morgans, oni u konačnici posjeduju i kontroliraju sve banke u svijetu, zajedno s manjim brojem drugih moćnih bankarskih obitelji kao što su Carnegie, Harriman, Schiff i Warburg. Kontroliraju medije, zakone, sudstvo, države, vlasnici su svih velikih korporacija. Proučite pojmove bankarenja iz sjene (shadow banking); Pozijeva shema, sekuritizacija, frakcijsko bankarstvo, FIAT valuta, bankovna tajna, emisijska dobit, Princip usklađivanja" (Matching principle),.... DUGOVI SU NEOTPLATIVI! Taj tiskani komad papira, koji zovemo novac je zapravo doista instrument duga koji bi trebao biti protuzakonit. Novac kakvog ga danas poznajemo može se izdati samo kao dug. Naime, oko 40% duga u SAD-u je fiktivan / krivotvoreni dug zahvaljujući Banci Federalnih Reservi koja je inicialno dug stovrila iz ničega, a zatim naplatila kamate na taj isti dug. Svi prihodi i dohodci prikupljeni u SAD-u se koriste samo za isplatu kamata na dug vlasnicima Federalnih rezervi......

ZA
zaboljesutra
17:10 28.01.2015.

Živi zid je objavio kako je "sud pod pritiskom javnosti odustao od deložacije".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije