Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradni natječaj

ZGparking traži fotografije parkinga u zadnjih 50 godina

parking
Foto: Pixsell
22.05.2015.
u 09:00

Natječaj je do 26.5., radovi se šalju na e-mail zagreb@fotoklubzagreb.hr. Autori najboljih dobit će karticu za ulaz u garažu na Langiću

"Parking plac – garaže, parkirališta i parkiranje u Zagrebu" fotonatječaj je u organizaciji Zagrebparkinga i Fotokluba Zagreb, a čiji je cilj prikupiti što veći broj fotografija koje prikazuju povijest parkiranja u Zagrebu.

– Fotografije se mogu slati u dvije kategorije, nastale od 1965. do 1990. godine te one od 1991. do 2015. godine – objasnili su iz podružnice koja ove godine slavi 50. rođendan te dodali kako će najbolje nagraditi vrijednosnom karticom za parkiranje u garaži na Langovu trgu.

Također, nagradit će se i fotografija koja će najbolje oslikavati rad Zagrebparkinga.

Fotografije će biti izložene u prostorijama Fotokluba Zagreb, Ilica 26, od 2. lipnja, a radovi se mogu slati na zagreb@fotoklubzagreb.hr do 26. svibnja. 

Komentara 1

ZA
zambezi
09:51 22.05.2015.

Zasto ih traze? Pa to su ista danasnja parkiralista za koje nam otimaju novce. Zar su oni napravili jedno novo parkiraliste? Samo su jos neke maknuli i na neke iscrtali mjesta za invalide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije