Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA IMIDŽ

ZET-ovi vozači dobili naredbu: 'Ako primijete na stajalištima neprimjerenu sliku gradonačelnika Bandića, javite u centar'

zet obavijest bandić
Foto: Facebook/Sanjin Španović
1/7
21.10.2016.
u 11:48

Interni se komunikacijski kanal uobičajeno koristi za dojave svih vrsta nepravilnosti na koridorima, čime se osigurava koordinirano operativno djelovanje potrebnih ekipa – rekao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Na internom komunikacijskom sustavu kojim se koriste vozači zagrebačkih tramvaja i autobusa, pojavila se nova obavijest vezana uz gradonačelnika Milana Bandića.

Vozače se tako moli da prijave sve neprimjerne slike gradonačelnika Bandića.

– Centar moli vozače, ako primijete na stajalištima neprimjerenu sliku gradonačelnika Bandića, da jave u centar, hvala – piše na obavijesti koja je dokumentirana fotografijom koju je objavio novinar Sanjin Španović.

– ZET kontinuirano ima praksu informiranja resornih službi o svim događajima ili drugim pojavama koje utječu na propisane standarde prometa i prateće infrastrukture. Interni se komunikacijski kanal uobičajeno koristi za dojave svih vrsta nepravilnosti na koridorima, čime se osigurava koordinirano operativno djelovanje potrebnih ekipa – rekao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić za 24 sata

>> Koliko dana treba da saznamo tko će i kako biti kažnjen za terase na Trgu Petra Preradovića?

Komentara 17

Avatar fijolica
fijolica
14:12 21.10.2016.

Ma fuj.

Avatar remetinečki_puni_pansion
remetinečki_puni_pansion
12:49 21.10.2016.

Hahaha ovo je najbolja fora u vezi s Bandićem zadnjih dana :D Osim one o optuženima za Krašograd. Boljeg zabavljača teško je naći ;)

VI
Vito
13:05 21.10.2016.

Najobičnija zloporaba položaja i utjecaja, praktična primjena mita i korupcije _______ Nardba kojom se ometa sigurnost putnika, jer je vozačima naređeno odvajanje pogleda dalje od prometa i prometnih propisa, čime je jasno dano do znanja USKOK - u i hrvatskom stanovništvu kako "gradonačelnik" uopće ne brine o sigurnsoti putnika, već o sebi na plakatima koji su zakonom o sigurnosti prometa udaljeni "najmanje 14m od prometnica, što znači da plakati zakonom određeno ne ugožavaju promet, jer su dalje od pogleda vozača čime ne ometaju sigurnost putnika. ______ Udaljavanjem pogleda od prometnice (službeno 14m) i obavještavanje o "neprimjerenim" plakatima dovodi putnike u opasnost. _____ Svaki vozač koji obavijesti o takvim plakatima mora biti kažnjen zbog ugrožavanja putnika u vožnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije