Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Većeslava Holjevca-Oreškovićeva

ZET-ov vozač naglo kočio zbog izlijetanja osobnog automobila, jedna putnica ozlijeđena

nesreća
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
13.03.2015.
u 16:00

Po ozlijeđenu putnicu ubrzo hitna pomoć, a policija je došla i uzela izjave vozača i drugih putnika koji su bili svjedoci nesreće

Starija putnica pala  je i ozlijedila glavu kada je oko 15 sati vozač ZET-ova autobusa naglo zakočio na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Oreškovićeve ulice. Po ozlijeđenu putnicu stiglo je ubrzo vozilo hitne pomoći, a policija je došla i uzela izjave vozača i drugih putnika koji su bili svjedoci nesreće.

 Vozač žutog hyundaija izletio je pred ZET-ov autobus na crveno svjetlo na semaforu, a vozač je morao zakočiti kako ne bi došlo do sudara. Nažalost, jedna starija putnica se nije najbolje držala pa je pala i ozlijedila glavu - kazao je ZET-ov kontrolor prometa koji je došao na teren. 

Dodao je da nitko nije uspio zapisati registraciju odbjeglog vozača jer su se svi priskočili pomoć ozlijeđenoj ženi. Po ostale putnike za Petrovinu ubrzo je stigao zamjenski autobus.

Iz ZET-a su kazali da su svi putnici u vozilu osigurani pa će tako i ozlijeđena gospođa imati pravo na odštetu ako ju zatraži. 

Ključne riječi

Komentara 7

OB
ObrenM
17:02 13.03.2015.

Svaka cast tramvajcu.Sto bi rekli za odgovor Zet-a-sramotan.Umjesto,da njihova pravna sluzba starici sacini ostetnu tuzbu,slavodobitno izjavljuju,da ce zatrazi li putnica ostetu oni to omoguciti.Tko su oni,da to onemoguce.Dali su promislili,da li je ta starica neobrazovana ili pod sokom,da bi nesto poduzela.

TH
than
10:38 14.03.2015.

Jel' to kod lidla ? Pa tamo svako malo neki automobil na crveno prodje. Tamo i ono krizanje sa Nezicevom je horror zona i za pjesake i za vozace automobila. Tu se prolazi kroz crveno naveliko.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
23:37 13.03.2015.

Ja imam samo srednju skolu ,a nikak mi nije jasno kak neko preko noci dobije posao u zetu i jos se sa osam tisuca kuna zale na svoj los polozaj ,a kaj je najsmjesnije puni kafici zetovaca tko ne vjeruje nek ode na okretista crnomerec i mihaljevac pa boze dragi puni ih kafici u to se lako uvjerit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije