Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Žena ozlijeđena u naletu bicikla, biciklista privela policija

Nalet na biciklisticu
Foto: Scoopshot / Sasa Toprek
25.08.2014.
u 18:10

Fotografiju s mjesta nesreće poslao nam je čitatelj koristeći se besplatnom aplikacijom Scoopshot, a fotografiju smo kupili.

U nesreći koja se dogodila u Heinzelovoj ulici u Zagrebu ozlijeđena je pješakinja.

Na ženu je naletio biciklist. Od udarca žena je pala, a u pomoć joj je priskočila hitna pomoć.

Zbrinuta je u bolnici i teže je ozlijeđena, a biciklista je privela policija.

Fotografiju s mjesta nesreće poslao nam je čitatelj koristeći se besplatnom aplikacijom Scoopshot, a fotografiju smo kupili.

Pozivamo sve čitatelje da zanimljive situacije slikate koristeći se aplikacijom Scoopshot jer najbolje fotografije bit će kupljene.

>>Snimite fotovijest i zaradite! Svaki dan objavljujemo najbolje!

>>Skinite Scoopshot aplikaciju za iOS

>>Skinite Scoopshot za Android

>>Skinite Scoopshot za Windows telefone

Komentara 16

FE
felicita
18:33 25.08.2014.

Biciklisti su postali prava opasnost,voze po pjesackim stazama,voze prebrzo.Nekoliko puta su me skoro srusili.Treba to rjesiti.

MO
motherofthree
07:33 26.08.2014.

Pješaci hodaju po biciklističkim stazama, biciklisti jure po pločnicima, vozači automobila ne propuštaju pješake na prelazima.. Svima fali kulture. Kad bi kazne bile drastičnije, i kad bi se zaista naplaćivale, svi bi bili pristojniji i pridržavali se propisa. Što se tiče biciklista, jasno mi je da su u podređenom položaju jer je biciklistička infrastruktura u Zagrebu blago rečeno mizerna. No s druge strane svaki dan ih gledam kako jure po pločnicima ko ludi (pogotovo klinci, ali ima i odraslih) - Zvonimirova, Jurišićeva, Trg... slalom među pješacima. Ne postoji li neki propis koji veli da se na takvim mjestima moraju kretati brzinom hoda? Ako ne, onda ga treba uvesti.

Avatar SMECHAR
SMECHAR
20:08 25.08.2014.

A pješaci hodaju po biciklističkim stazama i tome sam svjedok svaki dan. Dakle obje strane se trebaju držati propisa i pripaziti malo. Ovo da se kritizira samo bicikliste je malograđanski u najmanju ruku nepristojno i neodgovorno.Gledam te pješake ispred sebe, hodaju ko muhe i bezglavo umjesto da gledaju kuda hodaju. Još nabiju i slušalice u uha pa te niti ne čuju kada dolaziš iza njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije