Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kadrovi

Željko Kopčić dao otkaz u Holdingu i otišao u HŽ

zagrebački holding
Foto: Borna Filić/PIXSELL
01.10.2014.
u 15:21

Željko Kopčić dao je otkaz u Zagrebačkom holdingu, obavijestili su jučer iz te gradske tvrtke. Razlog zbog kojeg je otišao s dobro plaćenog mjesta pomoćnika predsjednika uprave je – bolji posao.

– S današnjim danom prestao mu je radni odnos, a razlog je prelazak na mjesto člana uprave HŽ Infrastrukture. Kolega Kopčić je u proteklih godinu i pol dana svojim znanjima i vještinama uvelike doprinio provođenju postupka restrukturiranja – javili su iz Holdinga.

Kopčić je u Holding došao s prijateljem Antom Samodolom, koji je bio član uprave Holdinga, a s kojim je ranije vodio HANF-u. Samodol je ostavku u upravi dao prije pola godine.

Komentara 1

DU
Deleted user
07:54 02.10.2014.

Kvalitetan kadar odlazi iskljucivo zbog mocvare koja se nikako nemoze isusiti. Ljudi koji su strucni naprosto bjeze i na manje place samo da se maknu jer im se ne isplati odgovarati za kojekakve mutne poslove. Odlazak Samodola je vise nego ocigledan primjer. Tako kvalitetnog covjeka trebalo je podrzati i stati iza njega no kolicina uhljebljenih i uglavnom nestrucnih i u mutne poslove umocenih je bila prevelika. Jos jedina svijetla tocka tocka koja se bori i pokusava nesto napraviti je P. Kovacevic. Nadam se da nece i on uskoro naprvaiti isto sto i Samodol. Idemo delati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije