Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 2 godine

Zelena tržnica ima novu lokaciju, seli se u Školsku ulicu

Tržnica Velika Gorica
Foto: Kronike VG
18.04.2014.
u 10:34

U Školskoj ulici uvodi se nova regulacija prometa koja će osigurati sigurnost svih sudionika. Na novoj lokaciji, ograđenoj i pod videonadzorom, bit će 65 prodajnih klupa te 8 rashladnih vitrina. Osigurana su parkirališna mjesta, mjesta za dostavu i skladišni prostor

Zelena tržnica, nakon dvogodišnjeg boravka na platou Tržnog centra u Velikoj Gorici, seli se na novu, stalnu lokaciju u Školsku ulicu na prostor izgrađen za javne gradske namjene.

Na novoj lokaciji, ograđenoj i pod videonadzorom, smjestit će se, navode Kronike Velike Gorice, 65 prodajnih klupa te 8 rashladnih vitrina. Osigurana su parkirališna mjesta, mjesta za dostavu te skladišni prostor.

Nakon održanog sastanka između VG Komunalca d.o.o., koji je zadužen za organizaciju tržnice, i samih proizvođača i prodavača, dogovoreno je preseljenje na novu lokaciju u utorak, 22. travnja.

– Pregovarali smo s predstavnikom vlasnika Tržnog centra o lokaciji koja je prvotno bila predviđena za zelenu tržnicu, no nismo uspjeli postići cijenu najma koja bi našim proizvođačima i prodavačima omogućila normalne uvjete. Nakon neuspješnih pregovora s predstavnicima Tržnog centra, na zajedničkom sastanku s proizvođačima i prodavateljima donijeli smo odluku o korištenju prostora u Školskoj ulici – istaknula je Uprava VG Komunalca.

Prodavači i proizvođači imat će iste uvjete i jednake cijene kakve su imali dok su bili u unutrašnjosti Tržnog centra. Kako kažu iz VG Komunalca, posljednje dvije godine bili su oslobođeni svih plaćanja prema toj tvrtki.

U Školskoj ulici uvodi se nova regulacija prometa koja će osigurati sigurnost svih sudionika u prometu, a posebno djece koja pohađaju osnovne škole Eugena Kvaternika i Jurja Habdelića. Na navedenom prostoru nalazi se i prvi javni zahod koji će moći koristiti građani i nakon radnog vremena tržnice.

>>Kupuju na Zelenoj tržnici, a dolaze i na Dolac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije