Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačke ceste

Zbog radova prijeti prometni kolaps. Evo koji su obilazni pravci

gužva promet
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
07.07.2015.
u 14:00

Iz Zagrebačkih cesta savjetuju da se ide na Škorpikovu i Zagrebačku aveniju

Veliki ovoljetni radovi na uređenju gradskih prometnica uobičajeno su prouzročili i velike gužve pa su se kolone vozila cijeli jučerašnji dan protezale duž Ilice.

Iako su iz Zagrebačkih cesta pozvali vozače da pokušaju zaobići Ilicu od Vrapčanske ulice na zapadu do Selske na istoku, oni su ponovno upadali u kolone iz kojih se potom u špicama nisu uspijevali izvući i do sat vremena.

Molimo vozače koji dolaze sa zapada da za put prema gradu idu na Škorpikovu i Zagrebačku aveniju ili pak na Ulicu Oranice, Zagrebačku cestu te Zagrebačku aveniju i na taj način smanje kolonu, ali i čekanje – pozvao je vozače Vlado Suša iz Zagrebačkih cesta.

Objasnio je da se trenutačno mijenja asfalt na dijelu Ilice od Sokolske do okretišta Črnomerec na južnom traku i da će se obnoviti do četvrtka. U noći sa srijede na četvrtak promet će se preseliti na južni, obnovljeni dio ulice dok se ne uredi sjeverni na kojem su radovi do ponedjeljka 13. srpnja.

– U tom periodu vozači koji se spuštaju Kustošijanskom neće moći skrenuti na Ilicu pa molimo vozače da se preko Ulice Srednjak i Fraterščice spuste na ulice Črnomerec ili Sveti Duh – kazao je Suša. Do srijede u noći bit će zatvorena i Zagorska ulica pa se vozači pozivaju da izbjegavaju i nju.

Foto: Kristina Franić

Grafika: Kristina Franić

Komentara 5

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:41 07.07.2015.

Uvijek ista priča

ZA
zambezi
15:46 07.07.2015.

A tko cita i slusa kud da se voze. Svi se voze napamet. A uostalom lakse njima sat vremena u autu s klimom nego onima sto rade.

NI
nikola1975
19:53 07.07.2015.

Pametnjakovići iz ZC su pored Ilice zatvorili i Zagorsku pa je nastao urnebes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije