Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokada Zagreba

Zbog Bidena zatvorit će glavne ulice u gradu – evo gdje će biti zabranjen promet

Posebna regulacija prometa
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/2
23.11.2015.
u 21:25

Sav promet na ruti prolaska američkog potpredsjednika Joea Bidena bit će zabranjen od 7.30 do 8.30 te od 18.45 do 19.45 sati u srijedu

Zavarivanje šahtova, raspoređivanje policijskih snaga po cijelom gradu i zatvaranje prometa, samo su neke od sigurnosnih mjera u povodu gostovanja drugog čovjeka najmoćnije države svijeta, američkog potpredsjednika Joea Bidena, koji preksutra dolazi na summit procesa Brdo – Brijuni. Na njima će se susresti s predsjednicom Grabar-Kitarović i drugim europskim liderima, poput slovenskog predsjednika Boruta Pahora, radi poticanja euroatlantskih integracija jugoistoka Europe.

Ipak, za građane Zagreba mjere sigurnosti će prije svega značiti prometni kaos, s obzirom na to da veći dio rute kojom će Biden proći uključuje i neke od glavnih gradskih prometnica. Tako će na Gornjem gradu i na ruti od Avenije V. Holjevca, dijelova Miramarske, Savske i Ilice do Britanca biti zabranjeno parkiranje za sva vozila od sutra u 20 sati do preksutra u isto vrijeme, a sav promet bit će zabranjen preksutra od 12 do 13 te od 18 do 19 sati u širem centru grada.

Opširnije o prometnoj regulaciji možete pročitati ovdje.

>> Kolinda Grabar Kitarović: Nadam se da žičana ograda Slovenije neće izazvati incidente niti na jednoj strani 

>> Američki potpredsjednik Joe Biden dolazi u Hrvatsku 25. studenoga

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar Idler 3
Idler 3
22:09 23.11.2015.

Koji je ovo diletantizam !? Kaj ni jednostavnije i sigurnije i jeftinije i praktičnije....prebacit ih s Plesa helikopterom na Gornji grad? Moreju sletjet na Cmrok il gor na Prekrižje il gdje već...fakat ne razmem ???

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
22:33 23.11.2015.

Onda gradani ne bi mogli zdusno mahati zastavicama i pozdravljati kolonu kao u neka vremena.

Avatar links
links
22:50 23.11.2015.

smiješno, nebitan lik a napraviti će cijeli cirkus po gradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije