Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Zatvorili Rudešku cestu do subote

31.03.2015., Zagreb - Zbog rekonstrukcije zatvoren dio Rudeske ceste od Zagrebacke avenije do Horvacanske ceste.   Photo: Igor Kralj/PIXSELL
01.04.2015.
u 10:20

Uređenje kolnika trajat će do subote, 4. travnja

Rudeška cesta od Zagrebačke avenije do Horvaćanske ceste zatvorena je za sav promet do subote 4. travnja, do 5 sati. Razlog su radovi na uređenju kolnika.

Obilazni pravac je Zagrebačka avenija – Hrvatskog sokola – Horvaćanska cesta. 

Komentara 2

SK
skladište
12:15 01.04.2015.

Nitko od stanara nije bio obaviješten. Nisu znale ni trgovine. Jedino je Mc Donalds dobio obavijest, mi ostali kao da ne postojimo. Kolnik uopće nije bio loš, puno je gori pješački, kad padne kiša prepun je bazena s vodom i zakrpa od prethodnih bušenja i popravaka. Ovo traje od ponedjeljka, a tek je danas u novinama. Ali tko će moj komentar uopće i pročitati!

MI
MikiPrdekana
16:09 01.04.2015.

Kolnik je bio uzasan, trebala je obnova pod hitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije