Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremeno zbog radova

Zatvara se dio Britanca i Ulica grada Vukovara

Britanac
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
15.03.2017.
u 18:15

Pojedine autobusne linije koje voze preko Britanca neće prometovati

Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog, na dijelu od Radničkog dola do Britanskog trga, bit će zatvorena za sav promet od četvrtka do idućeg ponedjeljka zbog radova.

Privremeno se mijenjaju i autobusne linije koje voze preko Britanca. Busevi 101 Britanski trg – Gornje Prekrižje, 103 Britanski trg – Kraljevec i 138 Britanski trg – Zelengaj neće voziti. Uvodi se izvanredna linija Gornje Prekrižje – Kraljevec koja će voziti preko Zelengaja. Promet će za vikend biti zatvoren i na dijelu Ulice grada Vukovara od Ulice F. Andrašeca do Nove ceste.

Komentara 6

ST
strsljen2013
12:57 16.03.2017.

Kada novinar već daje tako opširne informacije može li i istražiti i napisati ZAŠTO je došlo do zatvaranja i promjena?

BR
brukic
12:14 16.03.2017.

britanac je zatvoren za SAV promet a ne samo autobusni, i to cijeli. od ilice do kukuljeviceve.

FE
Fenomen27
14:06 16.03.2017.

nitko neće odgovarati za traljav posao na Britancu jer to plaća raja. Pljuc Badidosu, gubiš izbore napokon , a onda u bajbukanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije