Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno gori

Zapalio se plastični otpad unutar C.I.O.S.-a na Jankomiru

cios požar
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/6
30.08.2015.
u 18:46

Gori hrpa sprešane plastike, no situacija je pod kontrolom. Nije, srećom, kao zadnji put – kazali su nam dežurni vatrogasci

Zapalio se plastični otpad unutar pogona C.I.O.S.-a na Jankomiru malo nakon 17 sati, a dim od paljevine, praćen smradom, raširio se tim dijelom grada.

Vatrogasci su, javljaju nam iz JVP-a Zagreb, dojavu o požaru zaprimili u 17.19 sati i interveniraju s devet ljudi u dvama vozilima.

Gori hrpa sprešane plastike, no situacija je pod kontrolom. Nije, srećom, kao zadnji put – kazali su nam dežurni vatrogasci aludirajući na požar od 20. kolovoza kada su sudjelovala četiri vatrogasna vozila i 20 vatrogasaca te službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Podsjetimo, požar gotovo katastrofalnih razmjera zbio se u travnju 2014., kada je izgorjelo mnogo sprešane plastike, a uz brojne vatrogasce u gašenju je sudjelovao i helikopter MORH-a.

>>Ponovno gorjelo u C.I.O.S.-u, zapalila se plastika

Ključne riječi

Komentara 9

SA
samoborka
19:59 30.08.2015.

I ja kazem, opet!!? Nesto jako smrdi u tom CIOSu. A to nije samo dim od zapaljene plastike.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:15 30.08.2015.

Tako se zbrinjava otpad u HR

DU
Deleted user
19:31 30.08.2015.

Opet!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije