Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKNUO POŽAR

Evo što je ostalo od ZET-ova autobusa koji se zapalio u vožnji

bus požar
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
25.05.2014.
u 15:30

Kako doznajemo, vatra se autobusom proširila iz njegova stražnjeg dijela, točnije iz motora

Autobus ZET-a, koji je prometovao na liniji Sesvete - Novi Jelkovec, oko 11.15 sati zapalio se u Sesvetama. Kako doznajemo, vatra se autobusom proširila iz njegova stražnjeg dijela, točnije iz motora. Promet se odvija obilazno.

- Uzroci požara bit će poznati nakon očevida koji je u tijeku, a zahvaljujući profesionalnom postupku vozača, nitko od desetak putnika nije ozlijeđen - rekao je glasnogovornik ZET-a, Tomislav Jurić, te dodao kako je vozilo staro osam godina i redovno je održavan prema uputama proizvođača.

Autobus koji se zapalio Mercedesov je, a ovo nije prvi puta da je buknuo požar na vozilu ZET-a upravo te marke.

>> Autobus ZET-a zapalio se tijekom vožnje, nitko nije ozlijeđen

Ključne riječi

Komentara 3

ZJ
Zjako
17:31 25.05.2014.

Prolazio sam tada i stvarno je ZET-ovac to dobro upućivao i smirivao putnike tako da su bili dosta daleko kada je planula vatra , nije pobjegao poput kapetana iz plovidbe . ovaj put je Zet opravdao školovanje... Neponovilo se !

SU
SUBARU
08:33 26.05.2014.

Ništa strašno,BATMAN bu PODELAL još 100 takvih autobusa.

IN
Inat
19:19 25.05.2014.

Ovo se ne bi smjelo dogadat, slabo upravljanje Zet-om od strane Tolića koji je Bandicev igrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije