Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buknula vatra

Zapalila se trava na livadi u Sloboštini, ozlijeđenih nema

sloboština
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
06.03.2015.
u 20:01

Prema informacijama iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, zapalila se trava, a ozlijeđenih osoba nema

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
23:00 06.03.2015.

akak996 A u krugu od 200km je Jadransko more. A u krugu od 400km Beč. Neka se gradi Kaufland. Neka se izgradi bilo što nego da ostane ova šikara. Samo se znate buniti. Užas kakvi ste vi neljudi ;(

AK
akak996
21:23 06.03.2015.

Živim u Sloboštini i ovdje se odvijaju neobične radnje. Prije izbora je asfaltirano dvjestotinjak metara ceste i parkirališta, da bi se sad deset metara od te ceste gradila nova, a stara će se ukloniti kako bi tom zemljištu, predviđenom za vrtić, niknuo Kaufland!!! Treba napomenuti da se u kvartu koji ima dimenzije 300m * 700m nalaze Lidl, Billa i Spar, a u krugu od 1km nalaze se još Avenue Mall, Super Konzum, Konzum Maxi i Supernova!!! Naravno da smo se pobunili. Doživjeli smo ilegalno uklanjanje dvadesetak stabala, sad i požar... Uskoro će početi i linč, nastajat ćemo preko noći ili što? Što sad slijedi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije