Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevrijeme u metropoli

Zamračilo se nebo nad Zagrebom, vjetar rušio stabla

nevrijeme
Foto: Scoopshot / Josip Marić
1/3
27.08.2014.
u 21:21

Vatrogasci su imali dvije intervencije. Na Gornjem Vrapču u Pustakovoj ulici urušilo se stablo, a isto se dogodilo i na Šalati 3.

Nakon kratkog sunčanog razdoblja u srijedu se nebo nad Zagrebom i okolicom smračilo u večernjim satima i pala je obilna kiša.

Vatrogasci su imali dvije intervencije. Na Gornjem Vrapču u Pustakovoj ulici urušilo se stablo, a isto se dogodilo i na Šalati 3.

– Na sreću, ovaj put nema poplava podruma i ulica, a urušena stabla su uklonjena – kazali su iz vatrogasne postrojbe. Spustila se i temperatura, baš kako je i bilo najavljeno.

U četvrtak nas očekuje sunčan dan s temperaturama do 23 stupnja.

Fotografije Zagreba poslali su nam čitatelji koristeći se besplatnom aplikacijom Scoopshot, a fotografije smo kupili.

Pozivamo sve čitatelje da zanimljive situacije slikaju koristeći se aplikacijom Scoopshot jer najbolje fotografije bit će kupljene.

>>Snimite fotovijest i zaradite! Svaki dan objavljujemo najbolje!

>>Skinite Scoopshot aplikaciju za iOS

>>Skinite Scoopshot za Android

>>Skinite Scoopshot za Windows telefone

Komentara 7

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:40 28.08.2014.

Ma ništa malo jači pljusak i ništa više, počeli su ljude i sa kišom plašit, malo pre smješno.....više se ljudi boje poštara kad im pozvoni na vrata i kaže, očete molim vas potpiat a ti jadan neznaš šta je, jelieli opomena, jeli porezna, jeli neka kazna, jeli ovrha, to je strah a ne ovo......dokud su ljude doveli da su se i poštara počeli plašit.....

TO
tomjay261
22:47 27.08.2014.

Ma lažu,u mom dijelu Zagreba nije bilo ništa osim malo vjetra i kišice.

TH
than
23:23 27.08.2014.

Ako je ovo tzv. nevrijeme srusilo ikakva stabla, onda zna se tko je odgovoran i trebao ih je odavno vec srusiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije