Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kulturni centar Travno

Zaljubite se uz urnebesnu komediju 'Ljubav na prvi pogled!'

ljubav na prvi pogled
Foto: Promo foto
06.10.2015.
u 09:00

Matija Prskalo i Zijad Gračić nasmijat će Vas do suza u utorak, 13. listopada 2015., u 19.30 sati u Kulturnom centru Travno.

Zaljubite se s nama u urnebesnoj komediji prema tekstu Fadila Hadžića u režiji Zorana MužićaLjubav na prvi pogled

Matija Prskalo i Zijad Gračić nasmijat će vas do suza u utorak, 13. listopada 2015. u 19.30 sati u Kulturnom centru Travno.

Cijena ulaznice je 40,00 kn dok je ulaz za učenike, studente, grupe i umirovljenike 30,00 kn.

Ulaznice možete kupiti svaki dan od 10.00 do 19.00 sati na blagajni KUC-a Travno ili sat vremena prije predstave. Zbog velikog interesa preporučujemo kupnju unaprijed!

Više o Kazališnoj grupi Lectirum možete pronaći na stranici www.lectirum.hr, dok događanja KUC-a Travno možete pratiti na stranici www.kuctravno.hr kao i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

>>Kad je Shakespeare pisao o Iliriji, mislio je na Dubrovnik

>>'Današnji tinejdžeri nemaju tajni, sve je na Fejsu'

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
11:43 06.10.2015.

režija scenarij i gluma sve hrvat do hrvata .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije