Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niske temperature

Zaledili se Jarun, Bundek te maksimirska jezera, pogledajte kako izgledaju!

zaleđeno
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
09.01.2017.
u 11:43

Neki su se odlučili klizati na Bundeku, no na Jarunu je ljude da izađu na led sprečavala zaštitarska služba

Zbog velikih minusa tijekom vikenda zaledila su se zagrebačka jezera.

Neki su Bundek iskoristili kao klizalište, dok su drugi hranili labudove. Led je okružio i patke na maksimirskim jezerima, u čijoj su ledenoj ljepoti uživali malobrojni šetači. Zaledio se i dio jarunskog jezera pa su zaštitari morali većinu vikenda provoditi na terenu ne bi li potencijalne klizače vratili na kopno.

– Zaštitarska služba uvijek je spremna. No oprez – led je tanak i jezero na nekim mjestima nije zaleđeno – upozorili su iz Rekreativnog športskog centra Jarun na svojim stranicama.

Komentara 1

SM
siki_miki
22:47 09.01.2017.

koja vijest, pa zaleden je jarun vec bar tjedan dana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije