Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćaju novac

Zahtjevi za naknadu zbog obnove Radićeve do 17. svibnja

radiceva
Marko Lukunić/PIXSELL
04.05.2016.
u 09:00

Poslovni subjekt, piše u zaključku, ima pravo na nadoknadu zakupnine do visine iznosa što ga je mjesečno uplaćivao prije 29. ožujka, u prethodnih šest mjeseci

Gradska skupština donijela je zaključak o nadoknadi uplaćene zakupnine poslovnim subjektima za vrijeme obnove Ulice Pavla Radića od kućnog broja 1 do 44.

Pravo na nadoknadu, osim onih koji rade u Radićevoj od broja 1 do 44, imaju i poslovni prostori u Kamenitoj ulici do Kamenitih vrata, Južnome portalu te južnoj strani Krvavog mosta, dijelu Ulice Ivana Tkalčića na uglu s Krvavim mostom do ispred kućnog broja 15 te na Trgu bana Josipa Jelačića 1, 2 i 3. Zahtjev za nadoknadu uplaćene zakupnine s propisanom dokumentacijom podnosi se Gradskom uredu za gospodarstvo do 17. svibnja.

Poslovni subjekt, piše u zaključku, ima pravo na nadoknadu zakupnine do visine iznosa što ga je mjesečno uplaćivao prije 29. ožujka, u prethodnih šest mjeseci. Nadoknada zakupnine isplaćivat će se mjesečno nakon što kafići, trgovine i drugi poduzetnici s toga područja dostave dokaz o uplati. Pravo na naknadu prestaje ako oni koji u Radićevoj imaju lokale za vrijeme obnove ulice trajno prestanu obavljati djelatnost u poslovnom prostoru. Novac je osiguran iz proračuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije