Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček na Trgu

Zagrepčani s bjelovarskim Argonautima proslavili osvajanje Neretvanskog maratona lađa

 Argonauti
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/9
20.08.2016.
u 14:00

Folklorašice iz Stenjevca doček su uveličale pjesmom ali i domaćim kolačima i gibanicama

Gradonačelnik Milan Bandić priredio je svečani doček bjelovarskim lađarima 'Argonauta' koji su ove godine osvojili prijelazni štit devetnaestog maratona lađara na Neretvi.

Podsjetimo, lađari izBjelovara pobjednici su 19. Maratona lađa na Neretvi što je prvi put u povijesti toga natjecanja da je na Maratonu lađa pobijedila ekipa izvan doline Neretve.

Dolazak lađara uz velik broj gradjana i turista uveličalo je i folklorno društvo Stenjevčanke koje su izvele tradicione pjesme zagrebačkog kraja, te ispekle domaće kolače i gibanice.

 

Komentara 4

Avatar liquidsky
liquidsky
18:08 21.08.2016.

Da nema izbora, Bandić nikada ne bi "priredio doček" ovim odličnim veslačima iz Bjelovara zbog natjecanja koje baš nikakve veze nema niti će imati sa Zagrebom. Bandić svaku priliku koristi za organiziranje kratkih priredbi koje su zapravo njegovi vlastiti propagandni mitinzi. Opet sve na račun proračuna grada Zagreba. Bjelovarcima sve pohvale ali prijetvorni i na tuđi račun proračunati Bandić zaslužuje samo prijezir.

CM
cervar.marko007
11:25 21.08.2016.

Svaka cast na prekrasnom doceku. Bandic zbilja svugdje stigne i za svih ima vremana. To je ta energija okupljanja koja je potrebna Hrvatskoj... #PremijerMilanBandic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije