Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠNO TESTIRANJE

Zagrebačka zračna luka traži volontere za testiranje novog putničkog terminala Franjo Tuđman

Zračna luka Franjo Tuđman
Foto: Josip Škof/MZLZ
1/11
27.02.2017.
u 17:14

Građani zainteresirani za to testiranje mogu se prijaviti telefonski

Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) pozvala je u ponedjeljak građane da se do 6. ožujka prijave kao volonteri za testiranje novog putničkog terminala Franjo Tuđman, a ukupno ih treba oko 400. 

Građani zainteresirani za to testiranje mogu se prijaviti telefonski, a testiranje će biti u utorak, 7. ožujka, u vremenu od 9 do 15 sati.

Za prijavu je potreban broj osobne iskaznice, a građani moraju biti punoljetni odnosno djeca i maloljetnici ne mogu sudjelovati u testiranjima.

Iz MZLZ-a napominju da će za sve volontere s nekoliko lokacija u Zagrebu i Velikoj Gorici organizirati prijevoz autobusima do novog putničkog terminala čije se otvaranje očekuje krajem ožujka ove godine. Svim volonterima osiguran je lunch paket i voda, a zadatak im je glumiti putnike te će nakon obavljenog testiranja morati ispuniti upitnik.

"Ovo je završno testiranje novog putničkog terminala, s najvećim brojem volontera, a i oni koji su već u tome sudjelovali mogu opet", poručuju iz MZLZ-a. 

>> Upitan datum otvorenja terminala Zračne luke Franjo Tuđman – otkriven sigurnosni problem!

>> Približava se otvorenje: Novi natpis na zagrebačkoj zračnoj luci

Komentara 14

KE
kermitovo
17:43 27.02.2017.

Jel moguće da se u Hrvatskoj nesto pametno poput ovakvog testiranja radi? Da su barem napravili testiranje rada porezne uprave, mupa i sličnih javnih institucija. Koliko bi samo glupoh i nepotrebnih koraka mogli zaobići.

DU
Deleted user
06:34 28.02.2017.

Trebalo je već prokopati tunel ili podvožnjak ispod one crvene kučice sa šahovnicom prije početka piste i onuda sprovesti željezničku liniju uz stari terminal do novoga, i tamo opet prokopati za željeznicu dalje do ranžirnog ili kamo li već za do grada, do Gl. Kolodvora.

DU
Deleted user
06:31 28.02.2017.

Kad još dođe tramway i kad se sagradi par popratnih zgrada, hoteli, novi kontrolni toranj i drugo, valjda će izgledati prijateljskije. Vele da se u novi terminal bude moglo samo s velikogoričke obilaznice !? Pa to je strašno, ako je takoo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije