Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo proljeće

Zagreb pogodilo nevrijeme praćeno grmljavinom, jakom kišom i vjetrom

Zagreb nevrijeme
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/14
30.03.2015.
u 21:42

I u utorak će postojati mogućnost za kišu u Zagrebu, dok će ujutro i popodne puhati umjereno jak vjetar, koji će navečer i u noći na srijedu oslabiti

Oko 19 sati Zagreb je pogodilo nevrijeme praćeno grmljavinom, jakom kišom i vjetrom.

I u utorak će postojati mogućnost za kišu u Zagrebu, dok će ujutro i popodne puhati umjereno jak vjetar, koji će navečer i u noći na srijedu oslabiti, piše portal Vrijeme.net.

Temperature od 2 do 18 stupnjeva

Ujutro i popodne moguće su kratkotrajne slabe oborine ili oborine koje kratkotrajno zahvaćaju pojedine dijelove grada, dok su navečer moguće povremene oborine slabijeg intenziteta koje kratkotrajno obuhvaćaju pojedine dijelove grada.

Temperature zraka će se kretati od 2 stupnja Celzijevih ujutro do maksimalnih 18 stupnjeva Celzijevih tijekom dana. Neki bi rekli da je to pravo proljetno vrijeme.

>>Teretni brodovi nasukali se zbog bure na sjevernoj strani Marjana

>>Iskoristili prazne ulice New Yorka za lude fotografije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije