Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoko na ljestvici

Zagreb jedan od najboljih turističkih gradova za mlade

'16.08.2011.,Zagreb - Nocni zivot u centru Zagreba za vrijeme ljeta je nezanimljiv i dosadan. Vecina klubova u centru preko tjedna neradi, jedino neki od bistroa rade kasnije i pustaju lagano muziku.
'Goran Jakus/PIXSELL'
17.01.2012.
u 22:41

Zagreb su opisali kao grad u kojem se možete zabaviti do iznemoglosti, ali i kao grad gdje su cijene razumne

Američki turistički vodič Off Track Planet svrstao je Zagreb među jedno od najboljih turističkih mjesta za posjetiti za "backpackere". Off Track Planet, naime, četvrtu godinu zaredom preporučuje pristupačne i zanimljive destinacije koje mladi ljudi mogu posjetiti, a ove godine se na njihovom popisu među deset najboljih našla i hrvatska metropola, piše guide2croatia.net.

Zagreb su opisali kao grad u kojem se možete zabaviti do iznemoglosti, ali i kao grad gdje su cijene razumne zbog čega će turisti imati novaca za povratak kući.

Osim izvrsnog noćnog života, Zagreb ima i predivnu arhitekturu koja konkurira Pragu, a na plaži na Jarunu turisti mogu skupiti snagu za još zabave, kažu u Off Track Planetu.  

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
23:09 17.01.2012.

Koja li je ovo nebuloza. Mladi vole noćni život, a to Zagrebu fali. Ono par turbo-folk rupčaga ne ubrajam u ponudu !!!

AU
autoritet
23:43 17.01.2012.

Svaki je grad dobar za normalnog turista - pa i Zagreb E sad da je ovako dobar, ne čini mi se, ali ak Ameri tak vele...

KL
klas
11:14 18.01.2012.

zagreb se u narednih par godina vrlo pobosljao. i tako ce i sigurno dalje nastaviti. ja zivim u inozemstvu i svaki put kad dodem u zagreb vidim nesto novoga. zagreb je zakon. samo bih se zivotnih standard trebao malo dici...ali to nije moguce s tim dugovima koja hrvatska ima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije