Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi kreativac

Ovakav Zagreb još niste vidjeli

ogi ivanović dobre ideje
Foto: Ogi Ivanović
1/18
17.04.2017.
u 09:55

Serijal "Pomaknuti đir po Zagrebu" koji je objavljen na Facebook profilu Ogi Ivanović (Dobre Ideje), već je dobro poznat onima koji vole malo drugačiju šetnju Zagrebom...

Genijalno! Odlično! Fantastično! Samo su neki od brojnih komentara na radove Zagrepčanina Ognjena Ivanovića, mladog kreativca kojega je šira javnost bolje upoznala kada je pokrenuo projekt Zagreb - nekad i sad.

Ideju da staru fotografiju pojedine gradske lokacije uslika na istom mjestu, ali u današnje vrijeme oduševila je brojne ljude koji su njegove fotografije masovno lajkali, dijelili, komentirali...

- Zagreb je jako inspirativan i fotogeničan grad i odlučio sam to iskoristiti – rekao je Ivanović u prijašnjem razgovoru za Večernji.

Prije nekoliko dana u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb objavio je fotografiju tramvaja, a iako je montaža, oduševila je čak više od 2000 članova. Nitko nije ostao ravnodušan na njegovu photoshop inspiraciju.

Foto: Ogi Ivanović

No, oni koji poznaju lik i djelo Ognjena Ivanovića od njega manje niti ne očekuju. Serijal "Pomaknuti đir po Zagrebu" koji je objavljen na njegovom Facebook profilu Ogi Ivanović (Dobre Ideje), već je dobro poznat onima koji vole malo drugačiju šetnju Zagrebom...

– Fotografijom sam se počeo baviti kad sam uslikao prvu Nekad i Sad fotku Zagreba nakon koje je uslijedio cijeli serijal, dok mi je fotografija trebala biti odmor od YouTube kanala Dobre ideje (autorski YT kanal na kojem radim s djevojkom Draganom) i rada na video sadržaju raznih tehnikama video montaže od Stop motiona do animacije i autorske muzike. Nakon fotografija serijal sam završio s videom Zagreb nekad i sad u stop motionu gdje sam uslikao preko 1300 slika, opisuje nam Ivanović.

Foto: Ogi Ivanović
Veliku pažnju privukla je fotografija slona ispred HNK-a

Izdvojio bi, kaže, ovogodišnju Božićnu pjesmu Brand New Christmas Song koju je snimio s prijateljima i Dadom Gopcem a spot je napravljen od 100% kolaž papira...

Ovaj maštoviti Zagrepčanin zasad ne otkriva svoje iduće projekte, no ne sumnjamo da će i njima oduševiti svoje fanove.

>>Policajci šetali Trgom bana Jelačića pa naišli na neviđenu situaciju

>>Ono što je ovaj kontrolor učinio u zagrebačkom tramvaju iznenadilo je mnoge

>>Što je to učinio vozač ZET-ova tramvaja? Ovo se ne viđa svaki dan...

Komentara 4

Avatar pendreck
pendreck
11:47 17.04.2017.

Super!

AO
ante.oreskovic75
11:22 17.04.2017.

Pametni mladi ljudi su zaista vrijedni!Samo da ne pođu u kakove alternative ili u političare!

SN
snovakor
09:14 18.04.2017.

hahaha .... ajde svi u ruke Photoshop pa se igrajmo da ima VL što objaviti ... lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije