Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pevec u Sesvetama

Zabavite se na otvorenju „Božićne bajke“ u Pevecu uz vatromet, kuhano vino i koncert Maje Šuput

Maja Šuput
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
01.12.2015.
u 14:24

Za vrijeme trajanja božićnog sajma u Pevecu provedite vrijeme izrađujući božićne vijence, radionice za djecu, šatore sa starim zanatima, gastro iznenađenjima i dobro se provedite na koncertu Maje Šuput

Prodajni centar Pevec u Sesvetama organizira veliki božićni sajam od 4. do 23. prosinca pod nazivom „Božićna bajka“. Postanite dio čarolije Adventa i zabavite se uz dobru glazbu, umjetnike, dizajnere, edukatore, naučite nešto novo od obrtnika te isprobajte vrhunske gastro delicije.

Za odličnu atmosferu na otvorenju sajma 4. prosinca u 18 sati pobrinut će se energična pjevačica Maja Šuput i veliki vatromet. Ulaz je potpuno besplatan zato obavezno posjetite Pevec u Sesvetama i pogledajte ovaj glazbeni spektakl. Božićni sajam svojim kupcima nudi i bogat izbor svježg voća i povrća domaćih proizvođača, suhomesnatih proizvoda te sireva i vina.

Gastro iznenađenje priprema popularna ekipa Wok by Matija, a bit će i bogata ponuda kuhanog vina. Kroz tri dana sajma posjetiteljima će biti na raspolaganju i radionice slikanja najmlađih sa Svetim Nikolom kako bi se zabavili ili naučili nešto više o starim zanatima. U subotu i nedjelju od 13 do 14 sati najmlađima će se posvetiti tim Fora znanstvenih radionica. Stariji uzrast će 5. prosinca moći naučiti nešto više o izradi božićnog vijenca pod vodstvom Snježane Marinčić, profesionalne cvjećarke ateljea Floris.

12. prosinca sudjelujte u izradi originalnih božićnih ukrasa, a vodi ju zagrebačka akademska kiparica Melita-Petra Ivanović. Treća radionica bit će posvećena pravilnom zamatanju božićnih poklona, a možete joj se pridružiti 19. prosinca pod mentorstvom Svjetlane Todorović iz Cvjetnog salona Arkadija. Radionice započinju u 10 sati, a namijenjene su odraslima.

Pevec ovaj mjesec provodi veliku humanitarnu akciju u kojoj se skupljaju novčana sredstva za kupovinu poklona djeci iz Dječjeg doma u Nazorovoj u Zagrebu.

Donosimo dobre vijesti za sve koji svoje božićne poklone žele zamotati u Pevecu, to mogu učiniti potpuno besplatno.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije