Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
holding

Za voditelje ZGparkinga, ViO-a, ZET-a... specijalne punomoći

Zagrebački holding
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
24.10.2014.
u 10:00

Dosad šefovi podružnica nisu imali pravo samostalno potpisivati dokumente

Standard&Poor’s zadržao je kreditne rejtinge Grada i Zagrebačkog holdinga na razini BB stabilno s negativnim očekivanjima, odnosno B stabilno s negativnim očekivanjima. U izvješću su se osvrnuli na uhićenje gradonačelnika i predsjednika uprave Holdinga naglasivši da ta situacija neće odmah utjecati na rejting.

U Holdingu se trenutačno provodi opunomoćenje voditelja podružnica da samostalno potpisuju dokumente za koje su ranije trebali supotpise člana uprave nadležnih za njihovu podružnicu. S obzirom na to da su šef uprave i Slobodan Ljubičić i član Ivan Tolić uhićeni, voditelji podružnica za koje su oni nadležni dobit će specijalne punomoći privremene upraviteljice Holdinga Daniele Franić.

U ZET-u je, kažu u Holdingu, punomoć dobila Tolićeva zamjenica Ljuba Žgela, a Čistoću, koja je postala potpuno obezglavljena, vodit će Mladen Volarić, dosadašnji rukovoditelj službe za glomazni otpad. Punomoći su dobili voditelji Autobusnog kolodvora, Zagrebparkinga, Vodoopskrbe i odvodnje (ViO).

Komentara 2

KA
KatarinaMedici
13:52 24.10.2014.

Mladen Volarić će voditi Čistoću?! Je li to mene neko zeza? Ma bolje je da ne pišem ništa.....osim Bože nam pomozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije