Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristite

Za vikend biciklom u vlak potpuno besplatno

Bicikl
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
17.09.2014.
u 13:00

Prijevoz bicikala bez naknade omogućen je u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, u gradsko-prigradskom prometu

HŽ Putnički prijevoz putnicima u gradsko-prigradskom prijevozu 20. i 21. rujna omogućit će besplatan prijevoz bicikala u putničkim gradsko-prigradskim vlakovima na relacijama Novoselec - Dugo Selo – Savski Marof – Zaprešić - Dugo Selo, Turopolje – Zagreb – Turopolje i Jastrebarsko – Zagreb – Jastrebarsko.

Učinit će to u sklopu Europskog tjedna mobilnosti od 16. do 22. rujna u koji je uključeno više od 2000 europskih gradova. Uz to, jučer su se djeca iz Dječjeg vrtića Sesvete besplatno vozila vlakom na relaciji Sesvete – Zagreb – Sesvete uz stručno vodstvo.

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti komparativne prednosti željezničkog prijevoza bit će predstavljene i u sklopu prezentacije HŽ Putničkog prijevoza koja će, u suradnji sa sustavom javnih bicikala Nextbike, biti 19. rujna u Biciklističkom informativnom centru, Tomašićeva 10.

Komentara 2

HL
hlibit
07:03 18.09.2014.

...pa kak bu covek i platil kartu ak ima bicikl namesto torbice oko ramena?

T1
t111
10:23 19.09.2014.

kuda oni misle smjestiti bicikle u prigradskim vlakovima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije