Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert 'želim život'

Za rad Zaklade Ana Rukavina skupljeno više od milijun kuna! Brojni poznati podržali akciju

želim život
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/22
20.12.2014.
u 00:03

Zakladi se može pomoći još do 31. prosinca, pozivom na 060 9000.

Više od milijun kuna prikupljeno je u petak navečer do 23:30 za rad Zaklade Ana Rukavina na humanitarnom koncertu, koji se devetu godinu zaredom održao na Trgu bana Jelačića.

Na koncertu nastupali su, između ostalih, Maja Šuput, Boris Novković, Adastra, Psihomodo Pop, Opća opasnost, Giuliano, Jasmin Stavros, Lana Jurčević i mnogi drugi.

Akciju su podržali brojni političari, sportaši, i druge poznate osobe, koji su se za vrijeme koncerta javljali u call centru.

Posebnu zahvalu svima koji su se okupili na Trgu i onima koji su sudjelovali u akciji uputila je Marija Rukavina, Anina majka.

– Hvala vam svima, od srca. Skupili smo milijun i 170.000 kn – poručila je Marija Rukavina točno u ponoć, te svima zaželila sretne blagdane.

Zakladi se može pomoći još do 31. prosinca, pozivom na 060 9000.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

>>Zaklada Ana Rukavina od sada omogućava i stručno usavršavanje liječnika

Komentara 5

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:30 20.12.2014.

Mene isto zanima gdje su brojkama i slovima svi ti skupljeni novci pa svako malo nekakvi koncerti za bolnice za zivot za ovo za ono kaj ja vise znam a kad ljudi obole dobivaju ako dobe zamjenske lijekove a i sve te ugledne osobe kao neki dobrocinitelji mos mislit sad ce i bozic u ciboni mozda za 50 godina skupe za katedralu meni te racunice ne stimaju

DU
Deleted user
00:48 20.12.2014.

Neka me netko ne shvati krivo, ali volio bih vidjeti rezultate te udruge. Na stranici pod aktivnost je sve prazno nakon 2007 godina pa si nekako mislim da oni potroše te novce na plaće, reklamu i to je to.. Iskreno, volio bih da su nekome stvarno pomogli jer...

VE
verasmara
03:28 20.12.2014.

Do kada ćemo plaćati sve! Ova država samo ubire poreze i te poreze na sebe troše za putovanja, iznajmljene stanove, avione, ručkove...do kada? U što troše ove silne novce koje uplaćujemo? Gdje je bilanca Zaklade? Svi se sjećamo bolnice u Klaićevoj-i danas ista, rodilišta u Petrovoj i akcje MAMA? Gdje su novci? Uplaćujem na ime prezime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije