Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaki mjesec

Za 101 studenta i studenticu stipendija od tri tisuće kuna

studenti
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
27.01.2015.
u 10:30

Svaki kandidat može podnijeti prigovor na Prijedlog liste do 2. veljače i to u pisanom obliku na adresu Gradskog ureda za obrazovanje

Ukupno tri tisuće kuna mjesečno u idućih godinu dana primat će ukupno 101 student i studentica koje stipendira Grad Zagreb. Prijedlog liste izabranih studenata za stipendiranje objavljen je na službenoj stranici Grada.

A svaki kandidat, naime, može Povjerenstvu za dodjelu Stipendije Grada Zagreba podnijeti prigovor na Prijedlog liste studenata do 2. veljače, i to u pisanom obliku na adresu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Ilica 25, s naznakom: “Prigovor na Prijedlog liste za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima”.

Uvid u dokumentaciju studenti mogu dobiti svakog radnog dana od 8.30 do 15 sati u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport u sobama broj 49 i 55.

Komentara 1

ML
mija.linic
12:17 27.01.2015.

Vau!!! Čak 101 stipendija za našu divnu mladež! Čak 303 tis kuna!!! Nemam riječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije