Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŠTUJTE ZNAKOVE

Vozači, oprez: Policija u srijedu provodi pojačani nadzor brzine u Zagrebu

policija, snimanje brzine
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
22.08.2016.
u 12:17

Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine kretanja vozila i druge teže prekršaje kao što su prisutnost alkohola u organizmu, tehnička neispravnost vozila...

Zagrebačka policija provest će u srijedu akciju Nadzora brzine kretanja vozila na području PU zagrebačke.

Cilj je akcije podizanje veće razine sigurnosti u prometu i sprečavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja.

– Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine kretanja vozila i druge teže prekršaje kao što su prisutnost alkohola u organizmu, tehnička neispravnost vozila, nepropisno pretjecanje, upravljanje prije stjecanja prava i pod zabranom, prekršaji mladih vozača, korištenje sigurnosnog pojasa, zaštitne kacige, nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje i ostalo – objavila je policija.

>> Pazite na fiksne kamere za nadzor brzine!

Komentara 6

A1
Ardo 1944
17:13 22.08.2016.

Molim policiju da navrati u Odransku ulicu prema Maloj Mlaki ,gdje je dozvoljena brzina od 40 km/s ,a tu "luđaci" voze 70 i više kao da su na utrkama.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:53 22.08.2016.

sve će to kontrolirati milicioner Rade Pendrek

VL
vlatx
06:34 23.08.2016.

Ja uopće ne razumijem ovakve najave, zar im to i inače nije posao? Zar s ovakvim najvama žele svima reći da nešto rade? Evo jednog lošeg primjera, početak školske godine dva tjedna kampanje pazite na djecu a ostatak godine nigdjeje policije blizu škola ili vrtića!!! Zar se tako pazi na djecu? Poruka policiji, šutite i radite svoj posao:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije