Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljena

Vlasnica skloništa psima ubrizgala sredstvo za eutanaziju

psi
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
13.12.2013.
u 11:01

Crosetti je to sredstvo 6. prosinca ubrizgala u sva 44 psa

Protiv vlasnice skloništa u kojoj su pronađena 44 mrtva psa podnesena je kaznena prijava zbog ubijanja i mučenja životinja.

U 11. mjesecu ove godine osumnjičenica Brankica Crosetti (61), koja je bila vlasnica skloništa, dogovorila se s tajnikom udruge Astor Daliborom Barićem (37) da nabavi sredstvo za eutanaziju kako bi ona to sredstvo ubrizgala psima i tako ih usmrtila.

Crosetti je to sredstvo 6. prosinca ubrizgala u sva 44 psa, među kojima su bili mješanci, jedan šarplaninac, tri boksera, njemački ovčar i rotvajler.

Protiv Brankice Crosetti podnesena je kaznena prijava zbog ubijanja i mučenja životinja, a Barić se trenutačno nalazi na policiji i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Komentara 18

DI
duncan_idaho
12:56 13.12.2013.

Eutanazija je kompleksno pitanje, ali po meni je eutanazija humanije rješenje nego nesterilizirat životinju pa nju ili njen podmladak izbacit negdje na cesti da skapavaju od hladnoće, gladi i bolesti, kako većina naših dragih sugrađana rade pod normalno

ŠS
Štap sa glavom
12:13 13.12.2013.

Treba kazniti one koji su te pse ostavili a ne ženu koja je o njima brinula. Vjerovatno ni sama nije imala za kruh kada se odlučila na ovo.

VI
Vito
07:59 14.12.2013.

Vlasnica skloništa psima ubrizgala sredstvo za eutanaziju ______________________ Jaaaaako zanimljivo __________________ Zbog koga? __________________Zbog "ljubitelja" životinja _______________________ Zašto oni nisu preuzeli tih 44 psa prije eutanazje? ______________ Sad se javljaju, a kad je trebalo davati novce skrivali su se u mišju rupu i okretali glavu na drugu stranu, jer To nije nihova briga ______________ Briga "ljubitelja" životinja je isključivo pojavljivanje pred kamerama NAKON štonetko drugi nešo napravi __________________ A kad treba stvarno udomljavati, nestaju kao molekule zraka - nema ih nigdje, nisu vidljivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije