Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportske aktivnosti

Vježbanje za djecu – od borilačkih vještina do stepanja i joge

11.09.2015.,Zagreb - Clanovi plesnog kluba Step by step. Nino Frece, Marija Milic, Tanja Bertalanic, Vendy Zajec, Fran Zulic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
29.09.2015.
u 21:05

Vježbanje je dobro za zdravlje i koncentraciju, a prema iskusvima trenera, učenici koji idu na izvannastavne aktivnosti često ostvaruju i odlične rezultate na nastavi

Osim ponovnim zagrijavanjem za učenje, kupnjom pribora, torbi i svega ostalog potrebnog za nastavu brojni se mališani i njihovi roditelji za novu školsku godinu pripremaju i traženjem odgovarajuće izvannastavne aktivnosti. Jer, učenje zahtijeva i odmor od njega, a kako bi ostali u formi te dobrog zdravlja mnogi se odlučuju upravo za sportske aktivnosti, ples i vježbanje. Osim uvijek popularnog nogometa, rukometa ili ritmike, u Zagrebu postoji i bogata ponuda neobičnih, ali također zanimljivih aktivnosti za djecu.

– Kada sam kretala u osnovnu školu, željela sam se baviti sportom, ali htjela sam da bude nešto drugačije. Tada sam otkrila budokai koji već gotovo 10 godina treniram svaki dan po sat vremena – rekla nam je 15-godišnja Matea Martinović, odlična učenica Prve ekonomske škole. Svi treneri zaključuju kako upravo djeca koja se bave dodatnim aktivnostima ostvaruju odlične uspjehe u školi.

– Ukoliko dijete svaki dan kombinira školu i treninge, veoma se brzo naučiti dobroj organizaciji, ali i disciplini koja mu koristi i kasnije u životu – kaže Jasminka Zajec, osnivačica i voditeljica plesne škole Step by step.

Komentara 3

MI
mirrr
22:49 29.09.2015.

jopet promovirate jogu đavli jedni

AJ
ajmo
11:30 30.09.2015.

Aha a samo je jedan problem u svemu tome a taj je što su nabili klubovima administracije te knjigovodstva toliko kao da imate manju firmu.Imao sam klub i trenirao djecu i to besplatno no Arsen Bauk toliko je zakomplicirao takoko da samo veliki klubovi sa puno novaca mogu opstati,Za malene koji se bave iz ljubavi prema sportu nema šanse to ispuniti.Zakon kaže da morate voditi dvije prve godine dvojno knjigovodstvo a to vas košta oko 800 kuna mijesećno ili ti oko 10 000 godišnje i ako djecu ne opljačkate nema sporta.Znači samo sport za bogate za siromašnije lopta i na livadu .Pozdrav Arsenu Bauku i Jovanoviču zahvalni Hrvat kojem ste omogućili da udiše malo Hrvatskog zraka ili Vazduha po njihovom.

PU
Pulchrum
16:48 11.10.2015.

Joga za djecu, tako da ih već odmalena odvučete od kršćanstva! To nama u Hrvatskoj nije potrebno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije