Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme u Zagrebu

Vjetar rušio stabla, granje padalo na vozila, grom udario u zgradu

Zagreb kiša
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
22.05.2015.
u 22:50

U jednu je zgradu udario i grom, pa su neko vrijeme morali dežurati kraj krova iz kojeg se dimilo, a bilo je i ispumpavanja vode

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zbog velike količine kiše koja je pala u današnjem danu imala je pune ruke posla, a samo u popodnevnim satima bilo je više od deset izlazaka.

Najviše su uklanjali drveće i granje, koje se srušilo pod jakim naletima vjetra.

- U Harambašićevoj se čitavo stablo naslonilo na zgradu, a u Trnskom se oštetio i automobil kad je palo granje - kazali su vatrogasci. U jednu je zgradu udario i grom, pa su neko vrijeme morali dežurati kraj krova iz kojeg se dimilo, a bilo je i ispumpavanja vode.

Komentara 2

AA
aabbcc
23:36 22.05.2015.

Kada nekome padnu na glavu seljaci ce nauciti da se u gradu neka stabla ruse prije kise i vjetra...

DU
Deleted user
23:38 22.05.2015.

kazna od boga jer na vlast svojim glasom dovedošmo reformirane komuniste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije