Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sajmište

Više građana posjeti sajam Hrelić nego kulturne i zabavne priredbe

04.03.2012., Zagreb - Jakusevac, zagrebacki sajam automobila. Ilustracija za kupovanje i prodaju automobila na sajmu. Ulaz u sajam. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
02.03.2015.
u 12:30

Nakon uvođenja radne subote na Jakuševcu, organizatori su zadovoljni brojem posjetitelja.

U tri mjeseca, otkako Sajam automobila Zagreb kao i Hrelić posluju i subotom, organizatori su kazali da su nadmašili sva očekivanja. Premda nemaju službene podatke o broju posjetitelja, kada zbroje sve građane koji ondje dolaze srijedom, subotom i nedjeljom, tvrde da nadmašuju sve sportske, zabavne i kulturne priredbe u glavnom gradu.

– Samo nas nedjeljom posjećuje u prosjeku 40 tisuća ljudi, a zadovoljni smo što i radna subota protječe u odličnom odazivu i posjetitelja i izlagača ne samo iz Zagreba nego i iz cijele Hrvatske – kazao je Miroslav Filipčić, direktor Sajma automobila Zagreb.

Istaknuo je da sajam bilježi ponudu od dvije do tri tisuće osobnih i stotinjak ostalih vrsta vozila tijekom vikenda i da od sajma, pružanjem svojih usluga ili prodajom proizvoda, 
danas živi oko dvije tisuća ljudi.

Sajam, ponovio je Miroslav Filipčić, preko vikenda otvara svoja vrata u subotu u pet sati ujutro i traje do nedjelje do 17 sati.

Komentara 14

Avatar links
links
14:24 02.03.2015.

kod nas radi hrelić, javne kuhinje i socijalne posluge

DU
Deleted user
14:22 02.03.2015.

Kakav kultura, zabava i priredbe! Sve to košta, a ljudi nemaju novca. Pa se izletom na Hreljić sve to kompenzira, a usput se povoljno kupe i potrebne stvari.

QQ
qqq
13:48 02.03.2015.

I Hrelić je jedna vrsta kulturne priredbe, možeš vidjeti svega i svačega i nitko ne glumi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije