Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAMVAJI KASNE

Velika gužva u Zagrebu: Automobilom upao među tračnice i napravio kaos u prometu

tramvaj, rupa, pruga
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
29.11.2016.
u 08:28

Kolona tramvaja proteže se od Ozaljske do Rooseveltova trga, a brojni Zagrepčani jutros pješice idu do svojih odredišta, na posao i školu.

U utorak nešto prije 8 sati, u vrijeme jutarnjih gužvi u Zagrebu, na Savskoj ulici došlo je do velikog zastoja u tramvajskom prometu, nakon što je osobno vozilo upalo u raskopani dio među tramvajske tračnice na mjestu obavljanja radova na Savskoj.

Na raskrižju Savske i Tratinske, na mjestu gdje se obnavljaju tramvajske tračnice, auto je upao u raskopinu među tračnice i zablokirao tramvajski promet u smjeru juga. Kolona tramvaja proteže se od Ozaljske do Rooseveltova trga, a brojni Zagrepčani jutros pješice idu do svojih odredišta, na posao i školu.

Iz Zagrebačkog električnog tramvaja izvijestili su da zbog upada vozila u raskopani dio pruge, u zoni radova na Savskoj cesti, tramvajske linije 4, 9, 12, 13, 14 i 17 prometuju preusmjereno na Zapadni kolodvor.

>> Kaos u prometu: Zbog oštećenja vodova tramvaji kasnili

Ključne riječi

Komentara 12

MI
mirkozlikovski
08:50 29.11.2016.

Nisam samo shvatio gdje se to križaju Savska i Ozaljska. Opet se srednjoškolci igraju novinara, a drugi srednjoškolci to prenose bez provjere.

SA
SI aka SI
09:45 29.11.2016.

kako bi Franjo Majetić rekao "Perice, ljudi su svinje" :) ili kako već nazvati ekipu koja svakodnevno upada u tračnice

ZV
zvonimir13
10:19 29.11.2016.

Valjda križanje Tratinske i Savske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije