Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet u zagrebu

Provjerite koje su ulice zatvorene zbog Erdogana, u centru uglavnom nećete moći parkirati

mapa
Foto: VL
1/6
25.04.2016.
u 21:43

Privremeno će se zatvoriti i ulice od Esplanade do Zagrebačke džamije, kada će se kolona kretati preko Ulice grada Vukovara, Hrvatske bratske zajednice te Slavonske i Avenije Marina Držića do džamije.

Erdoğan će se tijekom dvodnevnog posjeta Zagrebu kretati na četiri glavne trase na kojima će promet biti privremeno zatvoren u vrijeme prolaska kolone.

Glavna trasa

Zbog prolaska od aerodroma do centra grada ta će trasa biti privremeno zatvorena u vrijeme Erdoğanova dolaska i odlaska iz Zagreba. Kolona će se kretati od Zagrebačke ulice u Gorici preko čvora Buzin, Ulice SR Njemačke, Islandske i Avenije V. Holjevca. Nastavit će preko Mosta slobode, Vukovarske i Miramarske do Mihanovićeve, Vodnikove, Savske, Frankopanske i Ilice.

Gornji grad

Bit će zatvorene i ulice oko Trga svetog Marka, među ostalima Jurjevska i Opatička.

Foto: VLm

Mirogoj – Cmrok

Neće se smjeti prometovati ni ulicama kojima se dolazi do groblja Mirogoj, poput Mlinarske i Mirogojske te trasom preko Gornjeg Prekrižja do ureda predsjednice na Pantovčaku.

Zagrebačka džamija

Privremeno će se zatvoriti i ulice od Esplanade do Zagrebačke džamije, kada će se kolona kretati preko Ulice grada Vukovara, Hrvatske bratske zajednice te Slavonske i Avenije Marina Držića do džamije.

Trajno zatvorene

Od sutra u 20 sati do prekosutra u 16 sati za promet će trajno biti zatvorena Mihanovićeva ulica ispred Hotela Esplanade. Iznimka su tramvaji i vozila s posebnom dozvolom. Isto vrijedi za određene ulice Gornjeg grada u srijedu od 11 do 15 sati te za ulice oko HNK od 15.30 do 18.30 sati.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

Parkiranje

Zabranjeno je još od danas u 20 sati pa sve do prekosutra navečer u većini ulica kojima će se kretati zaštićena kolona vozila. Sva vozila parkirana na tim lokacijama uklonit će “pauk“. Također, bit će ukinuta taksi-stajališta na Trgu Ante Starčevića, na zapadnoj strani Trga maršala Tita i Mesničkoj ulici, na Gupčevoj zvijezdi te na ulazu u groblje Mirogoj. Detaljne informacije o posebnoj regulaciji prometa te alternativnim pravcima mogu se pronaći na web stranici www.mup.hr.

Komentara 48

Avatar Honduras
Honduras
22:52 25.04.2016.

užas - blokiraju pola grada zbog dolaska jednog trećerazrednog diktatora!!!

Avatar Hazl113
Hazl113
22:35 25.04.2016.

Neka se vladajuća vrtuška preseli u neki drugi grad i tamo ugošćuje koga želi.

DU
Deleted user
08:51 26.04.2016.

Dakle ukratko. Mi, porezni obveznici plaćamo za to da bi osoba koja financira ISIL došla fino jesti i piti s našim glavonjama dok se nama blokira pola grada radi toga da ne možemo normalno niti na posao doći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije