Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava

Večeras se otvara Ljeto na Strossu, svira Duo Trio Hani Mani Fani

Ljeto na Strossu
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
27.05.2015.
u 12:21

Danas na Gornjem gradu počinje 15. Ljeto na Strossu. Posjetitelje će dočekati potpuno preuređen Stross, a bogat glazbeni, likovni i kazališni program trajat će do 2. rujna. 

Stotinjak besplatnih koncerata na pozornici kraj Kule Lotrščak očekuje Zagrepčane i goste na Strossu, od kojih će prvi biti večeras s početkom u 21 sat. 

Nastupit će Duo Trio Hani Mani Fani kao „kućni bend za doček prvih posjetitelja“. Sutra od 21 sat koncert će održati četiri šarmantne dame koje nastupaju pod imenom benda Le Chicks, dok će od petka do nedjelje nastupati iskusni rock bendovi, Cry Babies, Twins Rock i Trnje Live Acoustic. 

Početak sljedećeg tjedna pripada jazz glazbenicima, pa će tako tjedan glazbom otvoriti Django Jet, a u utorak, 2. lipnja, koncert će održati jedna od najboljih domaćih jazz pjevačica Franciska Fis. 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:38 27.05.2015.

oće li ga otvorit bandić?? neće ide u pržun?

Avatar salko1951
salko1951
13:01 27.05.2015.

Kiša,kiša,kiša ,duo trio kiša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije