Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije za spot

Već su odavno reklame trebale biti skinute, ali na Trgu strše i nove!

Reklame na Trgu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
17.04.2014.
u 08:27

Sve reklame, videozidovi i skele trebaju se ukloniti – bez iznimke. Takvu su odluku donijeli skupštinari još prije 48 dana. No, s poduzetnicima koji su s Gradom sklopili ugovore o reklamiranju i dalje se pregovara...

Točno 48 dana na snazi je zabrana postavljanja novih reklama, panoa, videozidova i skela na glavnom zagrebačkom kao i Preradovićevu trgu, a osim zabrane, donesena odluka jasno definira – u hitnom se roku trebaju ukloniti sve reklame s pročelja i krovova zgrada u samom središtu grada.

Hitni rok tako se znatno odužio, a s krova nedavno obnovljene zgrade u samom središtu grada i dalje strši veliki videozid. S novim reklamama!

Ona posljednja zakupljena odbrojavala je dane, sate i minute, kako neslužbeno doznajemo, roka kad izlazi novi spot pjevačice Maje Šuput. Ona takvu informaciju poriče, a odluka o uklanjaju tog videozida, s kojega se i dalje vrte reklame, “na čekanju je”.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Naime, kako doznajemo, videozidovi se nisu baš samo tako mogli ukloniti s krovova jer su prije četiri godine s Gradom razni poduzetnici sklopili ugovore, a sada se s njima pregovara i tjera mak na konac kako bi se odluka, predložena iz Grada, a jednoglasno odobrena u Skupštini, mogla i provesti.

– Odluka propisuje da se sve mora ukloniti i to ćemo napraviti. Postupa se prema tome – poručio je Mate Kraljević, šef prometnih redara.

>>Trg bana Josipa Jelačića i dalje 'krase' skele i reklame!

>>Prva reklama skinuta s krova na Trgu, od 1. ožujka nestaju sve

Komentara 5

TR
Trnjanec
09:56 17.04.2014.

Dolje s onim šljaštećim video smećem na Cvjetnom! Navečer s Uspinjače vidiš SAMO TO u cijelom gradu, jer TOLIKO blješti! Sramota!!!

ĆA
ćaćaća
11:48 17.04.2014.

pne od dobrih frendova još su gore.)

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:19 17.04.2014.

reklame na krovu nikome normalnom ne smetaju ima ih i vani po trgovima, problem je u skelama presvučenim reklamama koje stoje tri-četri godine (bez radnika na skelama), to je čista prevara...njih treba kažnjavati bez milosti, sve ostalo su bandićeve priče za laku noć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije