Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAVNO

Vatrogasci teško protiv požara u atomskom skloništu Mamutice

Požar mamutica
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
07.02.2015.
u 18:00

Uz komentare kako je neizdrživo vruće i zadimljeno, vatrogasci su se tijekom dana izmjenjivali u gašenju.

Već dva puna dana vatrogasci se neumorno bore s požarom koji je u noći s četvrtka na petak buknuo u atomskom skloništu u Travnom. Iako se isprva činilo da je požar brzo ugašen, zbog teških uvjeta gašenja unutar samog skloništa, stanari Mamutice i danas su dan proveli udišući dim koji je izlazio iz ventilacijskih otvora skloništa.

Kako doznajemo, napušteno je sklonište smješteno uz Kulturni centar Trvano još devedesetih jedan akademski slikar odlučio iskoristiti kao atelijer, pa je ono sada zatrpano raznim stvarima što također otežava gašenje.

Uz komentare kako je neizdrživo vruće i zadimljeno, vatrogasci su se tijekom dana izmjenjivali u gašenju, a brojni su stanari, čak i iz okolnih kvartova, u čuđenju pokušavali doznati odakle dim dolazi.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:20 07.02.2015.

Tamo ko da žive cigani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije