Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar na šalati

Vatrogasci iz gorućega stana spasili baku i unuka

požar Šalata
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
27.01.2015.
u 18:27

Od vatre su se sklonili na drugi kat zgrade u Torbarovoj ulici. Požar, kojemu je uzrok zasad nepoznat, vatrogasci su ugasili brzo, a u stanu je uništena jedna soba

Brzom reakcijom vatrogasaca brzo je ugašena vatra koja je iz nepoznatog razloga danas popodne buknula u stanu na Šalati.

Iz stambene su zgrade sretno ljestvama izvučeni baka i unuk koji su od vatre pobjegli na drugi kat. Vatra je uništila jednu sobu stana u Torbarovoj ulici, a ostale su prostorije oštećene.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

–Požar je bio jak, a intervencija je trajala četiri sata – rekli su vatrogasci JVP Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neugodan
neugodan
15:51 28.01.2015.

Jednu sobu gase 4 sata, a soba jos u "prizemlju"????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije